GYÁRTÓK


Tubadzin Royal Place csempe kollekció 2017-01-17

A Tubadzin Royal Place csempe kollekciója a klasszikus elegancia 21. századi technológiával újragondolt változata.

A ragyogóan fényes, hófehér csempéket exkluzív fürdőszobákba ajánljuk: a klasszikus kazettás díszítőelemek, lábazatok és bordűrök modern 3D hatású csempékkel kombinálhatóak, továbbá fahatású betétekkel nemcsak elegánssá, de otthonossá is varázsolhatod a fürdőd. 

A csempék mérete 29,8x74,8 cm rektifikált. Ha azt gondolod, hogy ez egy kisebb fürdőhöz túl nagy méret, akkor nálunk könnyen megbizonyosodhatsz az ellenkezőjéről: a Royal Place csempéi ugyanis némi fantáziával kisebb fürdőkben is remekül mutatnak. A cikk végén lehetőséged lesz arra, hogy megnézz néhány Royal Place csempéből készült fürdőszoba látványtervet és ötletet.

Royal Place csempe képek:

Mutatjuk a kollekciót közelebbről:

 

A kazettás burkolatokat alsó lábazati elem - Tubadzin Royal Place White 1 listello-  és felső párkányszerű dekor - Tubadzin Royal Place White 2 listello - teszi teljessé. A kazettás burkolat szimpla (Tubadzin Royal Place White 2 STR) vagy dupla széles méretben is (Tubadzin Royal Place White 3 STR) rendelkezésedre áll.

tubadzin royal place

Az egyik falat 3 dimenziós fahatású lappal kombinálva - Tubadzin Royal Place Wood 5 STR -  igazán izgalmas hatást érhetsz el. A jó hír, hogy ezek a lapok m2 árasak, így a fürdőd mutatós lesz, miközben a dekorokhoz képest sokat spórolsz. Ez a burkolat önállóan is megállja a helyét, jól mutat a lakás egyéb részein is:  hálószobában az ágy mögött, a nappaliban médiafalon, konyha falon vagy akár előszobában, ahol a vendégeket fogadod.

 

Tubadziin Royal Place csempe

A csíkos változatot (Tubadzin Royal Place Wood 1 STR ) is imádjuk itt a stúdióban, (ugyanez igaz rá, amit az előbbi kockásra írtam). A hátsó falon lévő íves mozaikot is jól nézd meg, ha valami igazán különlegesre vágysz: lendületessé és játékossá teszi az összhatást.

Tubadzin Royal Place csempe

A kazettás elem fahatású verzióban is létezik (Tubadzin Royal Place Wood 2 STR) a lábazati és záródekorral együtt, és az oktogon padlólap a fahatású kockákkal pedig az abszolút kedvencünk! :-) 

Egy tipp: A Royal Place oktogon padlójához minden egyes fehér laphoz 1 fahatású kocka kell, vagyis 1 m2-hez kb. 3 darabra lesz szükséged.

 

Újabb 3 dimenziós hatású lap - Tubadzin Royal Place White 4 STR - , ezúttal ragyogó hófehérben, mintája a hullámosan ívelt mozaiknál köszön vissza.

Mutatjuk a Royal Place csempe kollekció összes elemét egyben, kicsit lejjebb görgetve pedig könnyedén megtalálod a webshopban valamennyi Royal Place csempét, ahol további információkat, valamint az árakat is megtalálod itt: http://alomfurdoszobak.hu/hu/1410-tubadzin-royal-place-csempe

A csempék várható rendelési ideje kb. 2 hét.

Tubadzin Royal Place csempék:

Tubadzin Royal Place csempe

Tubadzin Royal Place mozaik

Tubadzin Royal Place padlólap

Mint látod, a Royal Place csempe elemei könnyen és gazdagon variálhatóak egymással. A jó hír, hogy most 3D fürdőszoba látványtervezésben is segítünk, részletek itt: http://alomfurdoszobak.hu/hu/content/10-3d-furdoszoba-latvanytervezes

Ha megtetszett a Royal Place csempe sorozat, várunk szeretettel stúdiónkban, ahol élőben is megnézheted, hogy milyen jól néz ki és ráadásként további megvalósítási ötletekkel várunk :-)

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás.

Ön mit szól hozzá?