GYÁRTÓK


Adatvédelmi nyilatkozat

A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt.

Az Álomfürdőszoba webáruház a vásárlók adatait bizalmasan kezeli, a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak átadja azon adatokat, amelyek a teljesítéshez feltétlenül szükségesek (pl. házhoz szállítás). Az alvállalkozók a webáruház által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

A weboldal böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból (pl. IP cím, látogatás időtartama, stb.)

A hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a Casa-Mediterránia Kft. bizalmasan kezeli, leiratkozási lehetőséget minden kiküldött hírlevél alján biztosít, továbbá adatai törlését, módosítását bármikor e-mailben is kérheti ügyfélszolgálatunktól az info@alomfurdoszoba.hu e-mail címen.