GYÁRTÓK


Üdvözöljük az Álomfürdőszoba webáruházban! Alábbiakban összegyűjtöttünk minden vásárlással kapcsolatos információt és feltételt – ha mégis maradna kérdése, bátran keressen bennünket elérhetőségeinken, segítünk!

Általános Szállítási feltételek (ÁSZF)

Kérjük, hogy amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, úgy figyelmesen olvassa el a jelen Általános Szerződési Feltételeket, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben annak valamennyi pontjával egyetért, azokat kötelező érvényűnek fogadja el magára nézve. A jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, a későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

 

Cégadatok:

A webáruházat a CASA-MEDITERRÁNIA KFT. üzemelteti.

2011 Budakalász, Tanító utca 32.

Képviseli: Rajnai Attila ügyvezető igazgató

Telefon: 06-30-2033-100

E-mail: info@alomfurdoszoba.hu

Adószám: 13708337-2-13

Cégjegyzék szám: 13-09-107754

Kibocsátó cégbíróság: Pest megyei Bíróság, mint Cégbíróság

Bejegyzés éve: 2006

Unicredit bankszámlaszám: 10918001-00000034-40540002Bemutatóterem és ügyfélszolgálat:

2011 Budakalász, Tanító utca 32.

Telefonos ügyfélszolgálat: +36 30 2033-100

E-mail: info@alomfurdoszoba.hu

Hétfőtől péntekig 9.00 órától 16.00 óráig

Bemutatóterem, látványtervezés és áru átvétel előzetes egyeztetéssel


Lakberendezőknek, kivitelezőknek: partner@alomfurdoszoba.huAz Álomfürdőszoba Webáruház használata:

Internetes áruházunkban könnyen, gyorsan, a bolti árakhoz képest kedvezményes áron vásárolhatja meg az Ön által keresett terméket. A megjelenített termékeket on-line, továbbá telefonon vagy e-mailben rendelheti meg a webáruházban, házhoz szállítással vagy személyes átvétellel. A kívánt terméket több keresési szempont szerint is keresheti. Lehetőség van a kategóriák, speciális szűrők, vagy a szabadszavas kereső segítségével a termékek közötti keresésre.

Ha megtalálta azt a terméket, amit szeretne megvásárolni, akkor a kívánt mennyiség megadásával és a „Megrendelem” gomb megnyomásával adhatja hozzá a kosarához az adott terméket az Ön által megadott mennyiségben.

Vásárláshoz az alábbi adatokat kell megadnia:

1.      Szállítási és számlázási cím megadása

2.      Megrendeléssel kapcsolatos esetleges megjegyzés, észrevétel megadása

3.      Szolgáltatási feltételek elfogadása

4.      Szállítási mód kiválasztása

5.      Fizetési mód kiválasztása

6.      Rendelés megerősítése

A vásárlás során felmerülő probléma esetén kérjük írjon ügyfélszolgálatunknak a jobb oldalon található „Ügyfélszolgálat” gombra kattintva, vagy keressen minket a +36 30 2033 100-as telefonszámon.

 

A vásárlás és megrendelés során csak valós, megfelelő formátumú adatok adhatóak meg. Amennyiben valaki valótlannak tűnő adatokat ad meg, úgy a megrendelést - egyszeri e-mailben történő kapcsolatfelvétel után - az Álomfürdőszoba webáruház jogosult törölni.A megrendelés menete:

Webáruházunk az interneten keresztül a nap 24 órájában fogadja a megrendeléseket, ám ha úgy érzi, nem boldogul, munkaidőben a 06-30-2033-100 telefonszámon is felvesszük rendelését vagy küldje el nekünk e-mailben az info@alomfurdoszoba.hu-ra.

Az internetes vásárláshoz regisztráció nem kötelező (bár igen hasznos, mivel így bármikor nyomon követheti megrendelésének feldolgozási állapotát, illetve regisztrált vásárlóinknak további meglepetéseket tartogatunk.) Regisztráció esetén e-mail cím és jelszó segítségével tud belépni a saját fiókjába.

A minimum rendelési összeg bruttó 10.000 Ft. (ez alól kivételt képez a nálunk vásárolt burkolatokra leadott pótrendelés, ez esetben viszont emailen várjuk a megrendelést)

1. Válassza ki a megvásárolni kívánt termékeket és helyezze őket a kosarába.

2. A kosárban a Megrendelem gombra kattintva, vagy a fiókba belépve válassza ki, vagy állítsa be a szállítási és számlázási címet, a szállítási és fizetési módot.

3. Végül ellenőrizze a megadott adatokat és kattintson az „Elfogadom a rendelést" gombra. Fontos, hogy ügyeljen a megadott adatok helyességére, hiszen a termék ezek alapján kerül szállításra és számlázásra.

 

Miután elkülte megrendelését, rendszerünk pár percen belül automatikus e-mail értesítést küld a megrendelés beérkezéséről.

Ezt követően munkatársunk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon és visszaigazolja a megrendelést, továbbá egyezteti a házhoz szállítás/átvétel részleteit.

A webáruházba - regisztrációval beérkezett - elektronikus megrendelések tárolódnak a megrendelők adminisztrációs felületén, ahol egyedi azonosító/jelszó belépéssel nyomon követhetők. A megrendelések magyar nyelven kerülnek rögzítésre.

 

Szállítási feltételek Magyarország területén:Szállítási díjak: 

Budapest és 25 km. körzete:

Bruttó 150.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES,

Bruttó 150.000 Ft alatti vásárlás esetén bruttó 3.990 Ft

 

Vidék 1. Zóna (Budapesttől 26 és 150 km között) 

Bruttó 250.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES,

Bruttó 250.000 Ft alatti vásárlás esetén bruttó 8.990 Ft


Vidék 2. Zóna (Budapesttől több, mint 150 km.-re) 

Bruttó 350.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES,

Bruttó 350.000 Ft alatti vásárlás esetén bruttó 14.990 FtCsomag szállítás (max. 10 kg) országosan - bruttó 3.990 Ft

 

Átvétel az ügyfélszolgálaton (kivéve burkolatok, előleg fizetéssel) - INGYENES

 

EXTRA házhoz szállítás Budapest és környékén:

- "Expressz" szállítás: Sürgős? Kapja kézhez készletes termékeinket 1-2 munkanapon belül!

- "Időpontos" szállítás: Válasszon 3 órás időtartamaink közül reggel 7-10, vagy délután 16-19 óra között, így nem kell egész nap várakoznia!

A prémium házhoz szállítás felára a normál szállítási díjon felül bruttó 2.000 Ft.

Extra szolgáltatást készletes termékekre, szabad kapacitástól függően tudunk felvenni, előzetes egyeztetés szükséges.Szállítási feltételek:

A megrendelt termékeket - raktárkészlettől függően - átlagosan 3-7 munkanapon belül szállítjuk ki saját teherautóval, illetve futárszolgálattal.

A megrendelt árut munkanapokon előzetes e-mail, vagy telefonos egyeztetést követően indítjuk útnak.

A szállítás az előre egyeztetett munkanapon, jellemzően 8 és 18 óra között, gyűjtőfuvarban történik.

(Budapesten és környékén lehetőség van 24-48 órán belüli Expressz szállításra is díj ellenében)

Kérjük, minden esetben tüntesse fel a megrendelésnél a megjegyzés rovatban, ha a megadott szállítási időpontokban csak korlátozottan érhető el a megadott szállítási címen!

 

Webáruházunkban a termékeknél feltüntetett ár a bruttó vételár, amely nem tartalmazza a mindenkori szállítási költséget.

A megrendelt árut munkanapokon előzetes e-mail, vagy telefonos egyeztetést követően indítjuk útnak.

A megrendelt termékeket saját teherautóval, illetve futárszolgálattal szállítjuk ki.

A szállítás munkaidőben, jellemzően 8 és 18 óra között, gyűjtőfuvarban történik. 

A rendelés során a Megjegyzés rovatban kérjük adjon meg minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet. Például, ha valaki más veszi át a csomagot, mindenképpen kérjük megadni az illető személy nevét és elérhetőségét. Nehezen megtalálható címek esetén is érdemes egy rövid útbaigazítást adni a szállítónak, hogy könnyen odataláljon.

A házhozszállítás minden esetben a teherautóról történő leadást jelenti, a termékek lakásba viteléről, rakodásáról kérjük Ön gondoskodjon!


Külföldi szállítás
Szlovákiába, Ausztriába történő szállítás esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

 

Személyes átvétel: A megrendelt árut (kivéve burkolatok) a visszaigazolás és a termékek ügyfélszolgálatra beérkezéséről szóló értesítést követően, előre egyeztetett időpontban személyesen is átveheti ügyfélszolgálatunkon, melynek címe: 2011 Budakalász, Tanító u. 32.  Szállítási díjat vagy kezelési költséget ebben az esetben természetesen nem számítunk fel.

Bizonyos termékeket beszerzést követően szállítunk, ilyen esetben megrendelést követően e-mailben / telefonon jelezzük a várható szállítási időpontot. Amennyiben ezt túl későnek találja, megrendelését természetesen díjmentesen töröljük.

A megrendelés törlésének jogát - gyári ideiglenes hiány, vagy kivonás esetében- fenntartjuk.

Amennyiben minden gondosságunk ellenére a termék hibás áron szerepel, amely a termék közismert, általánosan elfogadott árától jelentősen eltér, Eladó nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától. 

Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén az Álomfürdőszoba webáruház üzemeltetőjét kártérítési kötelezettség NEM terheli. 

MEGRENDELÉS

Webáruházunk az interneten keresztül a nap 24 órájában fogadja a megrendeléseket, ám ha úgy érzed, nem boldogulsz, munkaidőben a 06-30-2033-100 telefonszámon is felvesszük rendelésed vagy küldd el nekünk e-mailben az info@alomfurdoszoba.hu-ra.

Miután elkülted megrendelésed, rendszerünk pár percen belül automatikus e-mail értesítést küld a megrendelés beérkezéséről.

Ezt követően munkatársunk 1 munkanapon belül felveszi Veled a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon és visszaigazolja a megrendelést, továbbá egyezteti a házhoz szállítás/átvétel részleteit.

A webáruházba beérkezett elektronikus megrendelések tárolódnak a megrendelők adminisztrációs felületén, ahol egyedi azonosító/jelszó belépéssel nyomon követhetők. A megrendelések magyar nyelven kerülnek rögzítésre.

 

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS, TERMÉKEK ÁTVÉTELE

Webáruházunkban a termékeknél feltüntetett ár a bruttó vételár, amely nem tartalmazza a mindenkori szállítási költséget.

A megrendelt termékeket - raktárkészlettől függően - átlagosan 2-5 napon belül kiszállítjuk.

(Budapesten és környékén lehetőség van 24-36 órán belüli Expressz szállításra is díj ellenében)

A megrendelt árut munkanapokon előzetes e-mail, vagy telefonos egyeztetést követően indítjuk útnak.

A megrendelt termékeket futárszolgálattal szállítjuk ki.

A szállítás munkaidőben, jellemzően 8 és 18 óra között, gyűjtőfuvarban történik. 

A rendelés során a Megjegyzés rovatban kérjük adj meg minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet. Például, ha valaki más veszi át a csomagot, mindenképpen kérjük megadni az illető személy nevét és elérhetőségét. Nehezen megtalálható címek esetén is érdemes egy rövid útbaigazítást adni a szállítónak, hogy könnyen odataláljon.

A szállítás minden esetben a teherautóról történő leadást jelenti, a termékek lakásba viteléről kérjük gondoskodj!Személyes átvétel: A megrendelt árut a visszaigazolás és a termékek ügyfélszolgálatra beérkezéséről szóló értesítést követően, előre egyeztetett időpontban személyesen is átveheted ügyfélszolgálatunkon, melynek címe: 2011 Budakalász, Tanító u. 32.  Szállítási díjat vagy kezelési költséget ebben az esetben természetesen nem számítunk fel.

Bizonyos termékeket beszerzést követően szállítunk, ilyen esetben megrendelést követően e-mailben / telefonon jelezzük a várható szállítási időpontot. Amennyiben ezt túl későnek találod, megrendelésed természetesen díjmentesen töröljük.

Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén az Álomfürdőszobák.hu webáruház üzemeltetőjét kártérítési kötelezettség NEM terheli.

 

FIZETÉS

  • Készpénzes fizetés az áru átvételekor: a számla ellenértékét a futárnak is kifizetheted, akitől egyúttal a termékekről szóló számlát is megkapod.  Ügyfélszolgálatunkon szintén készpénzzel tudsz fizetni.

 

  • Fizetés banki előreutalással:  kérjük, hogy az előleget vagy a megrendelés végösszegét (az esetleges szállítási díjjal együtt) az alábbi bankszámlákra utald át:

Casa-Mediterránia Kft. .
Unicredit Bank
10918001-00000034-40540002

Kérjük, hogy az átutalás Megjegyzés sorában tüntesd fel a megrendelő nevét!

A termékeket az utalás bankszámlánkra beérkezését követően veheted át (az utalás bankszámlánkra érkezésének ideje általában 1-2 munkanap).

 

  • Unicredit bankfiókban történő befizetés

A fenti számlaszámra bármelyik Unicredit bankfiókban befizetheted a vételárat. Előnye többek között, hogy azonnal látszik a számlánkon a befizetés, azonban ez esetben +500 Ft banki befizetési költség terheli a végösszeget.

ELŐLEG: Egyes esetekben (pl. gyárból vevő rendelésére érkező, 300.000 Ft-ot meghaladó vásárlás vagy Budapesttől távoli szállítási cím esetén) a rendeléseket kizárólag előleg fizetését követően teljesítjük - ilyen esetben munkatársunk a visszaigazoláson felhívja erre a figyelmet.REKLAMÁCIÓ ÉS JÓTÁLLÁS

Átvételkor kérjük alaposan nézd át a termékeket – a szállító köteles tételesen átadni az árut. Amennyiben bármilyen problémát tapasztalsz (pl. törés), a szállítólevélen kérjük jelezni a problémát, amelyet Te és a szállító is aláírásával igazol. Ha véletlenül eltérést találsz a számlázott és a szállított tételek között, kérjük jelezd a szállítónak, aki azonnal felhívja az ügyfélszolgálatot és a lehető legrövidebb időn belül orvosoljuk a hibát! Szállítólevélen nem jelzett, átvételt követő törés reklamációt nem fogadunk el. Kérjük, hogy a számlát vagy másolatát őrizd meg, mert a garancia csak ennek meglétével érvényesíthető. A burkolatok esetén minőségi reklamációt (pl. méret és tónus) az átvételt követő 72 órán belül, kizárólag a burkolás megkezdése előtt fogadunk el.

 

KEDVEZMÉNYEK, KUPONOK

Sok esetben lehetőség van a megrendelés során kedvezmény-kupont is beváltani. Időszakosan különleges ajánlattal lepjük meg vásárlóinkat, néha egy-egy partnerünkkel közösen indítunk árleszállítást, akciót. A kupon felhasználási feltételei, érvényességi ideje mindig szerepel a kuponon, ezt ügyfélszolgálatunk a visszaigazolás során ellenőrzi és érvényesíti, így csak ügyfélszolgálati jóváhagyást követően kerülhet jóváírásra a kupon értéke a számlán. Nem érvényes kupon esetén ügyfélszolgálatunk jogosult a jóváírást megtagadni.8 napos pénzvisszafizetési garancia – az elállás joga

Amennyiben a megrendelt és kifizetett termék bármilyen okból nem nyeri el tetszését és visszaküldi a kézhez vételtől számított 8 munkanapon belül, áruházunk -  a visszaszolgáltatást követő legkésőbb harminc napon belül  -visszafizeti a termék árát. Az e pontban foglaltak kizárólag a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személyre vonatkoznak. 

Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. A vevő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia az Álomfürdőszobák.hu Ügyfélszolgálat címére (2011 Budakalász, Tanító utca 32.). Webáruházunk kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban a vásárlónak kell gondoskodnia. Elállásra vonatkozó igényét a vevő köteles e-mailben, az info@alomfurdoszoba.hu e-mail címre bejelenteni.

Abban az esetben, ha a terméket a vevő nem tudja eredeti csomagolásban, karc-, és sérülésmentesen visszajuttatni, webáruházunk nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.

Az Álomfürdőszobák.hu webáruház kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. Az esetleges törésekből, sérülésekből adódó költségek a Vevőt terhelik.

Az Álomfürdőszobák.hu webáruház követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.     

Az elállás joga nem vonatkozik a vevő kérésére legyártott és beszerzett termékekre, továbbá a személyesen ügyfélszolgálatunkon megrendelt termékekre, mely esetekben folyamatban lévő  megrendelés lemondására és elállásra nincs lehetőség.

SZEMÉLYES ADATAID VÉDELME

A regisztráció során megadott adatok (név, cím, telefonszám) kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Beleegyezésed nélkül soha, semmilyen adatot nem szolgáltatunk ki harmadik félnek (kivéve a futárszolgálat részére a szállításhoz teljesítéséhez szükséges adatokat).

Webáruházunkat használva ezen adatvédelmi politika feltételeit elfogadod, és engedélyezed számunkra adataid használatát az itt leírtak alapján. Ha bármilyen kérdésed van, kérjük fordulj Vevőszolgálatunkhoz!

EGYÉB RENDELKEZÉSEK

Az Álomfürdőszobák.hu webáruház az árváltozás jogát fenntartja. Az akciók a készlet erejéig vagy az akciós időpontig érvényesek.

A webáruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. Az Álomfürdőszobák.hu webáruház semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
-   Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
-   Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a webáruház akadálytalan működését és a vásárlást.
-   Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
-   Bármely levél - függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg bármilyen adat elvesztése.
-   Bármely szoftver nem megfelelő működése.
-   Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

Visszaélés gyanúja esetén vagy ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, az Álomfürdőszobák.hu webáruház szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a résztvevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.