GYÁRTÓK


"...lakást vettem, 4 hete újítom fel padlótól a plafonig, rengeteg ügyfélszolgálattal, illetve bolttal beszéltem.....Felújításom során messze Önök voltak a legkedvesebb és legprofibb ügyfélszolgálat, akikkel kapcsolatba kerültem!"Tisztelt Álom Fürdőszoba Team!

 

Szeretném megköszönni Önöknek azt a professzionális, precíz, korrekt, kedves és gyors kiszolgálást, amivel megrendelésemkor találkoztam. Új lakást vettem, 4 hete újítom fel padlótól a plafonig, rengeteg ügyfélszolgálattal, illetve bolttal beszéltem a különböző anyagok megrendelésekor. A kiszolgálás színvonala, továbbá a kolleganő segítőkészsége és kedvessége, illetve a határidők gond nélküli tartása olyan kellemes meglepetés volt Önöktől, ami mellett nem tudtam elmenni egy köszönet-nyilvánító levél nélkül. Felújításom során messze Önök voltak a legkedvesebb és legprofibb ügyfélszolgálat, akikkel kapcsolatba kerültem.

Kellemes Ünnepeket és további sikeres munkát kívánok Önöknek!

Üdvözlettel:

Molnár Béla

*******************************************************************************

“Kényelmesen, gyorsan és időtakarékosan kerültek a megígért határidőre a burkolatok vidéki családi házunkba.”

Új családi házunkat építjük, amiben két fürdőszoba is van. Interneten próbáltunk burkolatokat keresni, de a nagy választék eléggé megnehezítette döntésünket. Végül a Paradyz termékeit választottuk és megint csak interneten próbáltunk keresni olyan forgalmazókat, akik ezeket a termékeket értékesítik. Így találtuk meg Önöket is és mondhatom bátran nem bántuk meg. Gyors, pontos tájékoztatást és kiszolgálást találtunk. Szeretünk interneten keresztül vásárolni, mert elég elfoglaltak vagyunk és nincs sok időnk arra, hogy személyesen jussunk el minden üzletbe. Ebben az esetben is így tettünk. Kényelmesen, gyorsan és időtakarékosan kerültek a megígért határidőre a burkolatok vidéki családi házunkba. A kivitelezés során burkoló cserére kényszerültünk, ezért utórendelésre is szükségünk volt. Nagyon hálásak vagyunk azért, hogy ezt két napon belül tudták teljesíteni és így ez nem okozott fennakadást az építkezés ütemében.
Igazán köszönjük szépen a kedves, gyors, pontos kiszolgálásukat!
Hálás köszönettel:
A Gazdag család

*******************************************************************************

“A csempék nagyon szépek, a minőségük olyan, amilyet akartunk, az árak nagyon jók, a kiszállítás és ügyintézés is tökéletesen rendben volt.”

“Kedves Álomfürdőszoba!

Nagyon örülünk, hogy megtaláltunk Titeket az interneten, mert amikor az ember az otthonát tervezi, tele van kétséggel, izgalommal, feszült, ideges és nálatok családias környezetben pont ki tudtunk lépni ebből az állapotból picit. Ehhez megkaptuk, hogy türelmesen segítettél, velünk együtt számoltál és az sem számított,hogy már igen csak későre járt az idő….A csempék nagyon szépek, a minőségük olyan, amilyet akartunk, az árak nagyon jók, a kiszállítás és ügyintézés is tökéletesen rendben volt. Én végig azt éreztem, hogy nem lehet olyat kérni, amit ne próbálnál valahogyan megoldani.

Köszönjük még egyszer, az ember pontosan erre vágyik, hogy a szolgáltató legyen őérte! Kevés helyen lehet tapasztalni, azóta is mindenkinek ajánlunk Titeket!

Köszönettel:

Gál Zsuzsanna és Sarlósi Tibor,  Budapest”

******************************************************************************

“Az Álomfürdőszoba megadta a lehetőséget, hogy valóban álomfürdőszobám legyen, s mind ezért egy lépést sem kellett tennem!”

Abszolút pozitív tapasztalataim vannak ezzel a vásárlással kapcsolatban. A vásárlást megelőzően kérdéseimre minden esetben, 24 órán belül mindenre kiterjedő választ kaptam. A megrendelést követően is folyamatos volt a kapcsolattartás. A termékeket a megadott időn belül, korrektül kiszállították, erről értesítettek időben, valamint a szállító is hívott megérkezése előtt, s még a rakodásban is segített. Felhasználhattam a kedvezményes vásárlásra jogosító ezüst kártyám és húsvéti kuponom, így nagyon kedvező áron juthattam szép és jó minőségű csempéhez. 2 éve néztem ki magamnak ezt a terméket egy külföldi weboldalon, de sajnos üzletben nem találtam rá. Az Álomfürdőszoba megadta a lehetőséget, hogy valóban álomfürdőszobám legyen, s mind ezért egy lépést sem kellett tennem! Köszönöm, s mindenkinek ajánlom figyelmébe! 10/10
Sólyom Krisztina – Szigethalom
További sok sikert!

**************************************************************************

“A kedvesség, a gyorsaság, a megbízhatóság és nem utolsó sorban a barátságos és mindenki számára elérhető árak.”

Csak a legjobbakat tudom mondani mindenkinek az Önök által nyújtotta vásárlási lehetőségről. A kedvesség, a gyorsaság, a megbízhatóság és nem utolsó sorban a barátságos és mindenki számára elérhető árak.
Rengeteg helyen megfordultunk, mikor egy véletlen folytán az Önök weblapjára bukkantam. Az örömöm akkor volt határtalan, mikor egy kiállító teremben “első látásra szerelemként” meglátott termékcsaládból (Kvadro) ugyanazon csempék megrendelésére láttam esélyt.
Mára az “álomfürdőszoba” elkészült és nagyon boldogok vagyunk. Mivel a nem létező határ közelségében élünk, így nem jelentett különösebb gondot a hazaszállítás sem.
Mindenkinek csak javasolni tudjuk, hogy bátran használják az elektronika adta új vásárlási lehetőségeket, most már tudjuk, hogy mennyi időt és fölösleges energiát pazaroltunk abba, hogy az üres raktárlerakatokat látogattunk, ahol a megrendeléstől számítva jó esetben három hét múlva kaphattuk volna meg a megrendelt árut.
Gondjaink csak a bankkal volt, de reméljük egyszer az is már nemzetközi, vagyis európai szintű lesz, és nem okoz majd gondot az azonos védjegyű bankoknál, más országban működő számlára pénzt utalni.
További szép és sikeres napokat kívánunk, a környezetünkben mindenki tud az Önök “Álomfürdőszoba stúdió”-járól és
reméljük, hogy nagyon sok vásárló lesz ugyanolyan elégedett, mint mi.
Üdvözlettel: Litomericky Anita és Mária; Révkomárom (Komárno) Szlovákia

****************************************************************************

“Ajánlom mindenkinek az Álomfürdőszoba szolgáltatásait, aki minőséget akar kedvező áron, kellemes és valóban lelkes kiszolgálás mellett.”

Az Álomfürdőszoba nagyon jó munkát végzett. Sikerült tőlük a bolti áraknál kedvezőbb feltételek mellett megvásárolnom a kinézett csempéket, pedig az a márka addig nem is szerepelt a kínálatukban. A kádon, mosdón szintén jelentős megtakarítást tudtunk elérni. Ajánlom mindenkinek az Álomfürdőszoba szolgáltatásait, aki minőséget akar kedvező áron, kellemes és valóban lelkes kiszolgálás mellett.
Motál György

**********************************************************************

“Bármilyen kérdésünk volt, mindig rugalmasan álltak hozzá, és számos hasznos tanáccsal is elláttak.”

Nagyon meg vagyunk elégedve a látványtervezéssel: Szilviék munkája nagyban hozzájárult ahhoz, hogy fürdőszobánk olyan szépre sikerüljön, mint amilyen lett. Lelkiismeretes, precíz munkát végeztek, a kiválasztott csempéből és egyéb paraméterekből több verziós tervet dolgoztak ki a különböző részletekre, és a látvány alapján jól el lehetett dönteni, hogyan álljon össze a kép. Bármilyen kérdésünk volt, mindig rugalmasan álltak hozzá, és számos hasznos tanáccsal is elláttak. Nagyon örülök, hogy úgy döntöttünk, hozzájuk fordulunk! :)

Bettina

******************************************************************

“Én eddig nem mertem interneten vásárolni, tartottam attól van-e valaki (valami) a színes háttér mögött. Így hát önök voltak a “vizsga”. Totális siker, nyugodtan mondhatom csillagos ötös…HIP HIP HURRÁ”

Tisztelt Álomfürdőszoba Ügyfélszolgálat!

Nagyon szépen köszönöm azt a segítséget amit önöktől kaptam. Én eddig nem mertem interneten vásárolni tartottam attól van-e valaki (valami) a színes háttér mögött. Így hát önök voltak a “vizsga”. Totális siker nyugodtan mondhatom csillagos ötös.

Ezúton ajánlom mindenkinek (kétkedőknek is) ezt a boltot az árak az általam végzett “kutatások” szerint klaszissal verik a “hasonló boltokét”.  Illetve ez így nem teljesen igaz találtam egy boltot ami sokkal közelebb van hozzánk (Vecsésen) és hasonló árfekvésben dolgozik. El is mentem a párommal megtekinteni, ill. megvenni a kinézett terméket, a boltban a következőket tapasztaltam, mintha észre sem vettek volna minket a terméket nem találtuk a kiállítottak között, pedig a lehetőségekhez képest igyekeztem áttúrni a készletet. No erre azt gondoltam talán szíveskedik oda tévedni v.ki, de +lepő hiába a “túrkálás” és tekintgetés az ott lévők felé, semmi, talán azt sem vették észre, hogy elköszöntünk. Na ezek után már nem gondolkoztam-keresgéltem tovább, felmértem, rendeltem, utaltam és a +beszélt időpontban boldogan vettem át a +vásárolt terméket. HIP HIP HURRÁ (ez nem túlzás ez az én tapasztalatom).

Orosházi Péter, Gyömrő

**************************************************************************

“Kedves, türelmes és segítőkész fogadtatásban volt részünk és mindvégig a megígért határidőt megtartva simán lebonyolítottunk az egész csempe-vásárlást.”

Nagyon nagy segítség volt, hogy többhetes idegtépő csempe-keresgélés után rátaláltunk az Álomfürdőszobára, ahol kedves, türelmes és segítőkész fogadtatásban volt részünk és mindvégig a megígért határidőt megtartva simán lebonyolítottunk az egész csempe-vásárlást. Találtunk gyönyörű fürdőszoba-csempéket és konyha- padlólapot és csempét. Nagy megkönnyebbülés volt, köszönet érte Szilviáéknak!:)
Üdvözlettel:
Györgyné Papp Eszter

**************************************************************

“Az Álomfürdőszoba ügyintézése gyors és pontos volt, terméke különleges és mégis elérhető áron.”

Az Álomfürdőszoba ügyintézése gyors és pontos volt, terméke különleges és mégis elérhető áron. Mindenkinek ajánlani tudom az Álomfürdőszoba szolgálatait!
Sata Orsolya, Budapest

**************************************************************************

“Ha legközelebb veszek csempét biztos az Álomfürdőszobától rendelem, és mindenkinek csak ajánlani tudom.”

“Nagyon korrektek voltak, panaszom sem lehet semmire. A kiszállítás pedig minden várakozásomat felülmúlta. Minden úgy volt ahogy megígérték, és hogy a szombati napért plussz szállítási költséget sem számoltak fel ez külön öröm. A kiszállító fiatalameber végtelenül kedves és szolgálatkész volt. Ha legközelebb veszek csempét biztos az Álomfürdőszobától rendelem, és mindenkinek csak ajánlani tudom.”

Kakuk Edina, Nagymaros

**********************************************************************

“Rugalmas, kedves, gyors az ügyintézés és minőségi a termék.”

„Valamennyi érdeklődőnek bátran ajánlom az Álomfürdőszoba.hu-n keresztül bonyolítani többek között a burkolóanyag beszerzést.

Rugalmas, kedves, gyors az ügyintézés és minőségi a termék.

 

Kriszta Paksról”

******************************************************************

“…minden nagyon gyorsan és igényesen történt és az ár is nagyon kedvező.”

Kedves Álomfürdőszoba!

Nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással, a megrendeléstől kezdve a csempék kiszállításáig minden nagyon gyorsan és igényesen történt és az ár is nagyon kedvező volt számunkra. További sikeres munkát kívánok:

Aranyiné Nyitrai Anita, Tiszavasvári

*************************************************************************

“Külön elismerés a rugalmas és OLCSÓ kiszállításért!”

Sziasztok!

Gyakran vásárolunk a neten keresztül, külföldről is. Az alomfurdoszoba.hu-t bátran ajánlom mindenki figyelmébe.

A jó árak és a valóságnak megfelelő termékkínálat jellemzi a honlapot. Az ügyintézés a megrendeléstől a leszállításig végig korrekt, pontos és barátságos volt. Külön elismerés a rugalmas és OLCSÓ kiszállításért.

Köszi,
dr. Erményi Gyula Bonyhádról

**********************************************************************

“A termék fantasztikus! Szebb és jobb, mint hittem. Minden ismerősünk a csodájára jár és végre nekem is álomfürdőszobám van :)

Az én kedvenc helyiségem egy lakásban a fürdőszoba. A lakásfelújítás alatt a legtöbbet ennek megtervezésével foglalkoztam. Minden apró részlet a fejemben volt, csak a tökéletes csempe megtalálása váratott magára, pedig szerintem ott kezdődik minden. Hosszas keresgélés után találtam meg az alomfurdoszoba.hu-t. Az árakat láttán nem hittem a szememnek, hiszen a csempék gyártói már ismert minőséget tükröztek. A távolság ellenére tökéletes ügyintézésben volt részem, pedig nem merek “látatlanban” vásárolni. A termék fantasztikus! Szebb és jobb, mint hittem. Minden ismerősünk a csodájára jár és végre nekem is álom fürdőszobám van :)
Nagyon szépen köszönöm:
Johanna, Pécsről :)

************************************************************************

“Amit csak tudtam (csempék, szaniterek) náluk szereztem be, így jelentős kedvezményben részesültem. A látványtervezés során sok ötletüket megvalósítottuk.”

Gyakran vásárolok interneten keresztül, két kis gyerekkel így egyszerűbb. Általában jók a tapasztalataim, de az Álomfürdőszoba minden várakozásomat felülmúlta.
Már kezdtem kétségbeesni, hogy az épülő családi házunk burkolatait hol fogom megvásárolni, amikor rátaláltam a honlapra. Amit csak tudtam (csempék, szaniterek) náluk szereztem be, így jelentős kedvezményben részesültem. A látványtervezés során sok ötletüket megvalósítottuk.
Csak ajánlani tudom őket!

Sok sikert!
Anita Etyekről

*****************************************************************

“Hihetetlennek gondoltam, de megvalósították: a szerda este megrendelt árut másnap kora délután átvehettem.”

“Páratlanul segítőkész kiszolgálás, maximális rugalmassággal. Valóban megtesznek mindent a vevő egyedi kívánsága szerint. Hihetetlennek gondoltam, de megvalósították: a szerda este megrendelt árut másnap kora délután átvehettem.
Hálás megrendelőtök: Ungvári Zoltán

További sok sikert és lelkesedést kívánok!”